Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Hana Zagorová v úterý chystá tradiční vánoční koncert ... : Karel vágner karel vágner se svým orchestrem.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Hana Zagorová v úterý chystá tradiční vánoční koncert ... : Karel vágner karel vágner se svým orchestrem.. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. 3 мин и 28 сек.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Популярные сегодня тексты и переводы песен: Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

1985 - Sítě kroků tvých - Hana Zagorová
1985 - Sítě kroků tvých - Hana Zagorová from www.zagorovahana.cz
Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Ale k čemu je ten věčný spěch?

R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42.

Ale k čemu je ten věčný spěch? Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem.

Médium CD: Spolu -- Hana Zagorová Petr Rezek | Knihy.ABZ.cz
Médium CD: Spolu -- Hana Zagorová Petr Rezek | Knihy.ABZ.cz from knihy.abz.cz
R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. 3 мин и 28 сек.

R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? 3 мин и 28 сек. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová.

Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorová v ranním vysílání ČT dne 17. 12. 1998 - YouTube
Hana Zagorová v ranním vysílání ČT dne 17. 12. 1998 - YouTube from i.ytimg.com
Ale k čemu je ten věčný spěch? S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Популярные сегодня тексты и переводы песен: hana zagorová. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook